Передача Кременецького районного радіо від 11 квітня 2012

Вашій увазі пропонується передача Кременецького районного радіо від 11 квітня 2012.

У програмі ви почуєте:
  • Семеро юнаків пішли служити у Збройні Сили України. На подвір'ї райвійськкомату молодих солдат вітали керівники району, звучав духовий оркестр, на добру службу їх благословив митрофорний протоієрей о. Михайло. Всього під час весняного призову до армії підуть 63 юнаки з Кременецького району, завершити призов мають орієнтовно 16 травня 2012 року. 
  • У центрі Кременця урочисто відкрили  23 автобусну зупинку – перед Лютеранською церквою. Вже багато років поспіль кременчани просили про це міську владу, питання не вирішувалося, бо були проблеми з Державтоінспекцією. Нарешті зупинка є: облаштована вона коштом молодого підприємця Андрія Скакальського, поруч він відкриє парфумерний магазин і здійснить благоустрій прилеглої території. 
  • Підбили підсумки ХІV Всеукраїнського турніру юних істориків, який, як відомо, цьогоріч відбувався у Кременці, на базі Кременецької ЗОШ-інтернату. Гості, а були представники 29 областей та регіонів України – в захопленні від нашого краю, висловлювали вдячність В.І. Мишку – директору інтернату – за належну організацію  проведення турніру.


        УВАГА: Для того, щоб почати слухати програму із частини, яка вас цікавить, необхідно почекати 1-2 хвилини (залежно від вашого Інтернет з'єднання) для того, щоб аудіо-файл закачався спочатку в буфер обміну вашого комп'ютера.

        0 коментарі: