Ранкова передача Кременецького районного радіо від 2 березня 2012

Вашій увазі пропонується ранкова передача Кременецького районного радіо від 2 березня 2012.

У програмі ви почуєте:

  • Кременецька районна рада звернулася з клопотанням до Тернопільських обласних ради та адміністрації щодо зміни типу та перейменування Кременецького обласного гуманітарно-педагогічного інститут ім. Т.Г. Шевченка у Кременецьку обласну гуманітарно-педагогічну академію ім. Т.Г. Шевченка. Традиція вищої школи у Кременці має більш як 350-літню історію, початки якої належать до 1636 року, коли в місті при братському Богоявленському монастирі було відкрито філію Києво-Могилянської академії, яка розпочала свою діяльність за розпорядження Петра Могили. Професор Афанасій Ломакович стверджує, що рішення щодо трансформації навчального закладу цілком відповідає викликам, які стоять перед українською вищою школою.



  • Сесія Кременецької районної ради розглянула 20 питань порядку денного: за які депутати голосували, за які – ні, довідаєтеся, коли прослухаєте радіопрограму.

  • 1 березня у бібліотеці Кременецького обласного гуманітарно-педагогічного інститут ім. Т.Г.Шевченка відбувся установчий семінар «Інвестиційний менеджмент у житлово-комунальному господарстві» для груп управління Проектами місцевих органів влади пілотних малих міст та районів – учасників процесу розробки та впровадження регіональних програм. Організаторами даного заходу виступили Укрінбанк (голова правління – Володимир Клименко), Центр муніципального менеджменту (ХАБІТАТ) за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Завдяки ініціативі ПАТ «Укрінбанк» на сьогоднішній день чотири райони Тернопільської області – Кременецький, Шумський, Лановецький та Збаразький – подали 210 проектних пропозицій на загальну суму 184 мільйони гривень.


УВАГА: Для того, щоб почати слухати програму із частини, яка вас цікавить, необхідно почекати 1-2 хвилини (залежно від вашого Інтернет з'єднання) для того, щоб аудіо-файл закачався спочатку в буфер обміну вашого комп'ютера.

0 коментарі: