Передача Кременецького районного радіо від 14 лютого 201

Вашій увазі пропонується передача Кременецького районного радіо від 14 лютого 2012.

У програмі ви почуєте:
  • У ресторані «ЕДЕМ» відбулося традиційне спортивне свято «Номінація – 2011». Автор і незмінний ведучий – начальник відділу у справах молоді та спорту Кременецької райдержадміністрації Віталій Кравчук. Цьогорічне свято відбулося при допомозі спонсорів – підприємців Володимира Фендича, Володимира Стефанського, Зіновія Демка, підприємства «Кремліс» (директор Андрій Біндас), Кременецької міської ради (голова – Олексій Ковальчук).


Нагород удостоїлися найкращі представники у номінаціях – «Спортсмен року», «Тренер року», «Команда року», «Спорторганізатор року», «Меценат року», «Вчитель року», «За високі спортивні досягнення та вагомий вклад у розвиток фізичної культури та спорту в районі». А хто саме – довідаєтеся, коли прослухаєте радіопрограму з Кременця. Натискайте – «Читати далі».


УВАГА: Для того, щоб почати слухати програму із частини, яка вас цікавить, необхідно почекати 1-2 хвилини (залежно від вашого Інтернет з'єднання) для того, щоб аудіо-файл закачався спочатку в буфер обміну вашого комп'ютера.

0 коментарі: