ЛАСКАВО ПРОСИМО НА БЛОГ КРЕМЕНЕЦЬКОГО РАДІОМОВЛЕННЯ!

Ми раді вас бачити на блозі Кременецького радіомовлення!

На нашому блозі Ви зможете прочитати про останні події Кременеччини та за її межами, статті різної тематики та прослухати радіопередачі місцевого радіомовлення.

Всі матеріали посортовані за категоріями із присвоєнням відповідних міток.

Для того, щоб прочитати інформацію про останні події Кременеччини в текстовому режимі, перейдіть у категорію "Інформаційні статті". 

Для прослуховування радіопередачі в режимі онлайн - відкрийте розділ із міткою "Радіопередачі". 

Для перегляду відео як із місцевою, так і іншою тематикою - перейдіть за посиланням "Відео файли". 

Для огляду різного матеріалу на блозі, ми погрупували його і розмістили у категорії "Карта блогу".

Також, ви можете написати листа автору блогу із своїми побажаннями та пропозиціями. Буде цікаво отримати ваші поради. Додаткові матеріали, за вашими бажаннями, будуть опубліковані  в блозі Кременецького радіо.

Якщо ви хочете отримувати новини блогу на вашу електронну скриньку, ви можете оформити підписку на додатковій панелі блогу з правого боку в розділі "Оформити підписку на e-mail". Таким чином, про кожну нову публікацію вас буде повідомлено вашою електронною поштою!

Для того, що знайти певний матеріал, опублікований на блозі, у віконці "Пошук" введіть ключове слово і система спробує спрямувати вас на потрібні публікації. Наприклад, якщо ви шукаєте радіопередачі із різними вітаннями, введіть слово "вітання" і натисніть "пошук".

Приємного користування блогом. 

Надіємось, наше спілкування буде цікавим та інформаційним!

Ваша - Зоя Карп’юк.

3 коментарі:

Вчителька

Уже кілька разів зверталася до Укртелекому із проханням провести до моєї оселі радіоточку... Старання виявилися марними... Дуже хотілося чути новини рідного краю. Вдячна Кременецькому радіомовленню за змістовні, цікаві, пізнавальні програми та можливість іх чути...

Галина Васірук, Тюмень

Добрий вечір! У ці Різдвяні дні через знайомі новини хочу весь край привітати! Я давно вже поїхала з Кременця, але так за ним сумую. Спасибі вам, журналісти, що не даєте нам, далеко від дому, про нього забути!

Зоя Карп`юк

Я рада, що наша скромна праця комусь приносить радість. Думаю, що отримала ще одного активного слухача - тюменсько-кременецького...