Передача Кременецького районного радіо від 23 березня 2012

Вашій увазі пропонується передача Кременецького районного радіо від 23 березня 2012.

У програмі ви почуєте:

  • Днями у Кременці  відбувся Установчий семінар «Інвестиційний менеджмент у житлово-комунальному господарстві» для груп управління Проектами місцевих органів влади пілотних малих міст та районів — учасників процесу розробки і впровадження регіональних інвестиційних програм. Програма спрямована на  поліпшення економічного та соціального стану малих міст. А також – на покращення життєвого рівня населення, ефективного використання ресурсного і науково-виробничого потенціалу. 
Реалізація програми з інвестиційного менеджменту у житлово-комунальному господарстві допоможе вирішити такі нагальні проблеми населених пунктів, як теплопостачання,  проведення вуличного освітлення і застосування енергозберігаючих технологій, ремонт доріг та впорядкування придорожніх територій. Крім цього, сприятиме розвитку малого та середнього підприємництва, фермерських господарств, туристичної інфраструктури тощо.


    УВАГА: Для того, щоб почати слухати програму із частини, яка вас цікавить, необхідно почекати 1-2 хвилини (залежно від вашого Інтернет з'єднання) для того, щоб аудіо-файл закачався спочатку в буфер обміну вашого комп'ютера.

    0 коментарі: