Передача Кременецького районного радіо від 29 лютого 2012

Вашій увазі пропонується передача Кременецького районного радіо від 29 лютого 2012.

У програмі ви почуєте:

  • Для добудови Кременецької районної лікарні з’явилася перспектива отримати 10 мільйонів гривень – всього потрібно 63 млн грн – з держбюджету. Проте від району теж має бути внесок: півтора мільйона для коригування проектно-кошторисної документації. Де зібрати?
  • Селяни обурюються закупівельними цінами на молоко: вони низькі, та ще й про постійне зниження людей ніхто не повідомляє.  На сходах громадян це питання стає чи не основним, тому доречним буде звернення з цього приводу у Тернопільське відділення Антимонопольного комітету.
  • Краса і жінка – то не випадковий збіг… Сказав поет і – не помилився. Але, окрім вроди, Бог наділив наших краянок численними талантами. Почаївську художницю Валентину Сімащук – хистом до малювання, кременчанку Ольгу Біркову – талантом до віршів, пісень, а учасниць фотоклубу «Позитив» - неймовірним баченням неповторності. 


        УВАГА: Для того, щоб почати слухати програму із частини, яка вас цікавить, необхідно почекати 1-2 хвилини (залежно від вашого Інтернет з'єднання) для того, щоб аудіо-файл закачався спочатку в буфер обміну вашого комп'ютера.

        0 коментарі: