Ранкова передача Кременецького районного радіо від 17 лютого 2012

Вашій увазі пропонується ранкова передача Кременецького районного радіо від 17 лютого 2012.

У програмі ви почуєте:

  • На Кременеччині проживає три сім'ї, де є 10 і більше неповнолітніх дітей. Перед виїздною колегією облуправління у справах сім'ї та молоді родинам Тарковських з Підлісного, Томчуків з Плоского та Путькалець з Кременця вручили мікрохвильові печі, а начальниця облуправління Наталія Найчук Кременецький район охарактеризувала з позитивного боку - в плані проведення соціальної роботи з багатодітними родинами. Таких у нас є 976.

  • Яку воду споживає населення Кременецького району? Не знаєте? Тоді прослухайте у радіопрограмі виступ інструктора кабінету санітарної освіти ДЗ "Кременецька райСЕС" Лілії Мартинюк. Впевнена - ви будете вражені.

  • У суботу, 18 лютого - районні змагання з шашок. Місце проведення - Кременецька ЗОШ№4, 9.30 год. У неділю - 19 лютого - Свято проводів зими. Місце проведення - Кременецький міський стадіон. 11.00 - змагання, 13.00 - фолькльорне дійство! Приходьте!

УВАГА: Для того, щоб почати слухати програму із частини, яка вас цікавить, необхідно почекати 1-2 хвилини (залежно від вашого Інтернет з'єднання) для того, щоб аудіо-файл закачався спочатку в буфер обміну вашого комп'ютера.

0 коментарі: