Передача Кременецького районного радіо від 15 лютого 2012

Вашій увазі пропонується передача Кременецького районного радіо від 15 лютого 2012.

У програмі ви почуєте:

  • У храмах району сьогодні освячують воду і Стрітенські свічки. У Кременці хресним ходом підуть із Свято-Преображенського храму до пам’ятного знака воїнам-афганцям, щоб відслужити панахиду. Адже 15 лютого 1989 року останній солдат колишнього Радянського Союзу покинув Афганську землю. Початок – о 12 годині. О 13 годині у районному будинку культури – вечір-зустріч учасників бойових дій на території інших держав «Пам'ять оживе пекучим щемом ран, ніколи не забути нам тебе, Афган».
  • Завдяки коштам проекту ЄС/ПРОООН чотири громади Кременецького району зможуть істотно поліпшити стан своїх об’єктів соцкультпобуту. Однак над залученням у район інвестицій слід дбати постійно: таке завдання ставить районна влада і розробляє механізми втілення планів у життя.
  • Для виявлення неоформлених працівників у районі створено вже чотири робочих групи. Про свої візити контролери не повідомлятимуть, тому підприємцям варто подбати, аби привести у законне русло трудові відносини з найманими працівниками.
  • 19 січня 2012 року у Кременці має відбутися свято «Зиму проводжаєм – весну закликаєм». Чого від нього чекати – слухайте у радіопрограмі!


      УВАГА: Для того, щоб почати слухати програму із частини, яка вас цікавить, необхідно почекати 1-2 хвилини (залежно від вашого Інтернет з'єднання) для того, щоб аудіо-файл закачався спочатку в буфер обміну вашого комп'ютера.

      0 коментарі: