Передача Кременецького районного радіо від 22 грудня 2011

Вашій увазі пропонується передача Кременецького районного радіо від 22 грудня 2011.
У програмі ви почуєте:

У радіопрограмі – звіт голови Кременецької районної ради про діяльність у 2011 році.
  • Андрій Гуславський: «Проаналізувавши завдання, які стоять перед нами, проблеми, які необхідно комплексно вирішувати – ми намагаємось змінити і наповнити додатковими функціями роботу відповідальних працівників. Приймаючи рішення,   рада повинна забезпечити належний рівень контролю за  їх виконанням,  а для цього необхідно проводити постійний моніторинг ефективності впровадження, розробляти   конструктивні рекомендації, проекти рішень. Роль працівника виконавчого апарату  змінюється від статиста та технічного працівника  до працівника, який вміє провести фаховий аналіз, використовуючи досвід, виробити пропозиції, організувати аналітичний контроль за виконанням.

  • Фаховий спеціаліст виконавчого апарату – це, перш за все,  помічник і радник для кожного депутата районної ради, який є головною діючою особою. Дякую колегам-депутатам за проведену спільну роботу, за принциповість і високе почуття відповідальності за долю нашого  краю, особливо тим, хто часто зустрічається зі своїми виборцями, знає і намагається допомогти  у вирішенні проблем громади».
 УВАГА: Для того, щоб почати слухати програму із частини, яка вас цікавить, необхідно почекати 1-2 хвилини (залежно від вашого Інтернет з'єднання) для того, щоб аудіо-файл закачався спочатку в буфер обміну вашого комп'ютера.

0 коментарі: