Передача Кременецького районного радіо від 21 грудня 2011


Вашій увазі пропонується передача Кременецького районного радіо від 21 грудня 2011.
У програмі ви почуєте:
  • Під час проведення сільськогосподарської ярмарки в Тернополі 17 грудня 2011 кременецькі товаровиробники та переробники показали себе найкраще: голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян делегації вручив цінний подарунок. Начальник управління агропромислового розвитку Кременецької райдержадміністрації Леся Грушицька розповідає про постійних учасників ярмарок.
  •  У понеділок голова ОДА Валентин Хоптян побував на Кременеччині, де відбулося відкриття відремонтованої ділянки автомобільної дороги Р-26 «Остріг-Кременець-Почаїв-Радивилів», довжиною 27,2 кілометрів. Для цього керівництво держави та Уряду виділило 31,6 мільйонів гривень. Важливість ремонту цієї ділянки дороги пов’язана із насиченим рухом по ній транспорту, в тому числі й туристичного і паломницького, адже в Почаєві знаходиться одна з найбільших християнських святинь – Свято-Успенська лавра.

  • Святий Миколай до переліку добрих справ на Кременеччині додав відкриття геріатричного відділення у селі Ридомиль на 25 місць. Голова Кременецької районної ради Андрій Гуславський та заступник голови РДА Володимир Канівець від районної влади вручили відділенню холодильник.
  •  20 грудня – 20-а річниця міліції України. З цієї нагоди урочистості пройшли в Кременецькому районному будинку культури. Полковник Василь Крайник нагородив відзнаками велику кількість правоохоронців та ветеранів міліції, були відзнаки від районної влади та Кременецької і Почаївської міських рад. А ще зі сцени виступили одразу… три начальники Кременецького  райвідділу внутрішніх справ.
УВАГА: Для того, щоб почати слухати програму із частини, яка вас цікавить, необхідно почекати 1-2 хвилини (залежно від вашого Інтернет з'єднання) для того, щоб аудіо-файл закачався спочатку в буфер обміну вашого комп'ютера.

1 коментарі:

Наташа Листопадська

Інтернет, це так круто! Ніколи не думала, що почую Карпючку не по проводах! Наташа Листопадська - шанувальник Кременецького радіо! Привіт, подруго!