ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Нещодавно у районному Будинку культури проходило професійне свято – День місцевого самоврядування. У заході брали активну участь керівники, працівники органів місцевого самоврядування та державної влади, депутати всіх рівнів, аматори міських та сільських закладів культури.


А перед початком дійства у фойє цієї культурно-мистецької, духовної установи було представлено багато чудово вишиваних, художніх, ліплених, плетених із шавар-лози та уживаного матеріалу виробів, виготовлених майстрами майже всіх сільських рад району. 
Із виступами – вітаннями до учасників цього професійного дійства звернулися голова районної ради Андрій Гуславський та голова райдержадміністрації Ігор Михальчук.


Зокрема, Андрій Гуславський зазначив, що за рік з часу набуття повноважень депутатів різного рівня, сільських та міських голів 6-го скликання маємо вагомі і значимі здобутки. І сьогодні необхідно відзначити ефективну та результативну роботу голів Лопушнянської, Староолексинецької, Лосятинської, Шпиколоської, Катеринівської, Крижівської  сільських та Кременецької і Почаївської міських рад, які спільними зусиллями здійснюють активну і наполегливу роботу по формуванню вуличних комітетів, громадських організацій, виробничих кооперативів та за їх участю намагаються і вирішують питання газифікації, ремонту та відновлення робочих дитячих садків, комунальних доріг, впровадження інвестиційних проектів.
  
Особливо активну участь беруть у громадському житті району та сприяють вирішенню важливих питань територіальних громад депутати районної ради Марія Задворна, Григорій Гриняков, Григорій Галькевич, Василь Ковальчук, Віталій Мельничук, Ірина Скакальська та багато інших.

Тут голова районної ради Андрій Гуславський та голова райдержадміністрації Ігор Михальчук вручити понад 70 краянам грамоти за сумлінну працю у вирішенні питань територіальної громади, вагомий внесок у становлення та розвиток місцевого cамоврядування, активну громадську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування. І з цим же святом щиро привітав присутніх і Кременецький міський голова Олексій Ковальчук, який нагородив грамотами працівників та депутатів міської ради.

На святкуванні Дня місцевого самоврядування почергово проходили виступи – вітання керівників району та міста Кременця, голів сільських рад, вручення грамот та подарунків за сумлінну працю, вирішення завдань, досягнення вагомих результатів, велику активну громадську позицію. Особливо талановито пісенну, віршовану, гумористичну, музичну, танцювальну майстерність продемонстрували хори, ансамблі, дуети, гурти, солісти, танцюристи, духові оркестри сільських і міських закладів культури району, які виконали понад 40 номерів, і яких щедро винагороджували бурхливими оплесками та хвилею усмішок. 

Упродовж цього дійства (а воно проходило біля 5-ти годин) всю програму з великою теплотою та професійно вели організатор культурно-дозвільної діяльності районного Будинку культури Людмила Тарчевська, художній керівник Почаївського міського Будинку культури Петро Собчук та завідуюча клубом с. Новий Олексинець Наталія Цебринська. А режисером і автором сценарію концерту аматорів сільських та міських закладів культури району до Дня місцевого самоврядування була досвідчений знавець культосвітньої роботи, провідний методист районного Будинку культури Ольга Черняк.

0 коментарі: